Telefoon repareren

Marlu zat vorige week met een kapotte homeknop van haar mobiel en kon dus echt niets meer met haar smartphone doen en waarvoor ze dus deze moest laten repareren. Een telefoon repareren doe je zomaar niet vooral als je er helemaal geen verstand van hebt. Daarom zijn we deze keer samen opzoek gegaan naar een goede specialist die haar met dit probleem zou kunnen helpen. Op deze manier zijn we dan terecht gekomen bij  https://www.gsm-paradise.nl/. Waar ze zowat meteen terecht kon voor de reparatie van haar telefoon en er bovendien nog op mocht wachten ook want de reparatie doen ze voor je neus, een hele snelle service dus.

Wat mij nogal aansprak van deze site waren de meer dan 5000 telefoonhoesjes die ze in de verkoop hebben en na een hele poos hier doorheen te hebben gesurft was het heel opmerkelijk dat dit bedrijf echt de laatste trends in huis heeft. Vandaag de dag zijn voor meisjes en vrouwen de Blitz Glimmer hoesjes heel erg in de mode en wereldwijd een Must-Have! Een op en top trend dus als je in het bezit bent van een smartphone. De hoesjes en cases voor mannen blijven bij dit bedrijf ook niet achter en hebben ze stoere lederen en houten cases waar mannen mee uit kunnen blinken wanneer het op mode aankomt.

Wij hebben een paar superleuke Blitz Glimmer hoesjes gekocht voor onze smartphone waarmee we dus weer helemaal IN zijn wat betreft de telefonie. Heb jij ook zin in één van deze super trendy hoesjes? Bekijk dan de site van GSM Paradise en zoek de jouwe uit of ga even bij ze langs daar ze in hun filialen nog meer keuze hebben voor zowel mannen als vrouwen en voor kinderen. Een super tip dus om jouw telefoon een nieuwe look te geven!